Om oss


Bistandshuset as ble etablert våren 2012, og startet sin virksomhet 1. juni 2012, i de tidligere lokalene til Opplysningen 1881 i Fagernes.

Det var i april 2010 at callsenterselskapet Fulfilment as overtok lokaler og ansatte fra det tidligere 1881, og drev callsenterdrift der fram til mars 2011, hvor selskapet Windmill as kjøpte opp Fulfilment as og overtok driften. Windmill as valgte å legge ned sin virksomhet 31. mai 2012, og da stod Bistandshuset as klar til å overta driften. Oktober 2012 etablerte Bistandshuset avdeling i Tønsberg. Våren 2015 ny avdeling i Drammen, og sommeren 2015 ny avdeling i Gjøvik.

Selskapet gikk fra en omsetning i 2012 (halvt år) på 13. millioner omsetning til i 2015, hvor selskapet vil passere en omsetning på 40 millioner kroner. Da vil selskapet ha generert inntekter til frivilligheten på om lag 10 millioner kroner.

Selskapets formål er å være en effektiv markedsavdeling og salgskanal for de frivillige organisasjonenes inntektskapende arbeid. Det er et mål å kunne utfordre tradisjonelle kommersielle tjenesteytere som driver profitabelt på oppdrag av frivillige og humanitære organisasjoner, og i langt større grad skape større andel til det frivillige og humanitære formål og arbeid.

Selskapet skal arbeide frem og videreføre kvalitetsstandarder for de frivillige og humanitære organisasjoner i Norge og kan delta i sammenslutninger og organisasjoner som Norges Innsamlingsråd, Innsamlingskontrollen og andre tiltak som fremmer en høy etisk standard for direktemarkedsføring av frivillige og humanitære organisasjoner.


Våre avdelinger

Bistandshuset AS,
Jernbanevegen 20,
2900 Fagernes

Bistandshuset AS avd Drammen,
Nedre Storgate 45,
3015 Drammen

Bistandshuset AS avd Tønsberg,
Farmannsveien,
3111 Tønsberg

Kort om Bistandshuset AS

Bistandshuset as ble etablert 1. juni 2012, og er i dag over 100 ansatte fordelt på avdeling Fagernes, Drammen og Tønsberg. Vårt formål er å være en effektiv markedsavdeling og salgskanal for de frivillige organisasjonenes inntektskapende arbeid. Det er et mål å kunne utdele enda større andel til det frivillige og humanitære formål og arbeid.

Ledige stillinger

I forbindelse med flere nye salgsoppdrag søker vi nå nye salgsmedarbeidere som skal være med å styrke omsetningen for våre nye oppdragsgivere. Søkere må være utadvendt og lærevillige. Les mer »

Ying og Yang

Emblemet i vår logo kalles Yin og yang! Yin er her det jordiske, yang det himmelske prinsipp. De symboliserer to motsatte, komplementære prinsipper som kald – varm, mørk – lys, passiv – aktiv og så videre.Les mer »

Ta kontakt!