Ledige stillinger

Teamleader


Vi søker deg som skal være med å styrke salgsteamet og resultatene for våre oppdragsgivere. Du må være glad i mennesker og trives med å arbeide i høyt tempo og tidvis stressende situasjoner. Les mer på linkene under:

Fagernes
Jobbdirekte
Finn.no

Drammen
Jobbdirekte
Finn.no


Bistandshuset as ble etablert 1. juni 2012, og er i dag over 100 ansatte fordelt på avdeling Fagernes, Drammen, Gjøvik og Tønsberg. Vårt formål er å være en effektiv markedsavdeling og salgskanal for de frivillige organisasjonenes inntektskapende arbeid. Det er et mål å kunne utdele enda større andel til det frivillige og humanitære formål og arbeid.

Nye oppdrag - nye medarbeidere. Vi søker deg med litt livserfaring (50+)

I forbindelse med flere nye salgsoppdrag søker vi nå nye salgsmedarbeidere som skal være med å styrke omsetningen for våre nye oppdragsgivere. Søkere må være utadvendt og lærevillige. Vi legger stor vekt på den interne opplæring og du som er opptatt av personlig utvikling i ditt arbeid vil finne slike muligheter hos oss. Vi setter ingen krav til din formalkompetanse, men legger stor vekt på vilje og evne til å gjøre nye oppgaver.

Du må se positivt på at resultater står i et sentralt fokus, sammen med det å arbeide sammen med mennesker og dyktige kollegaer.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, full opplæring og tett og nær oppfølging i arbeidshverdagen. Godt arbeidsmiljø, ordnede arbeidsforhold ihht Arbeidsmiljøloven er en selvfølge. Vi har kantineordning slik at matpakka kan du slippe å smøre!

Interessert? Ta kontakt!

Kort om Bistandshuset AS

Bistandshuset as ble etablert 1. juni 2012, og er i dag over 100 ansatte fordelt på avdeling Fagernes, Drammen og Tønsberg. Vårt formål er å være en effektiv markedsavdeling og salgskanal for de frivillige organisasjonenes inntektskapende arbeid. Det er et mål å kunne utdele enda større andel til det frivillige og humanitære formål og arbeid.

Ledige stillinger

I forbindelse med flere nye salgsoppdrag søker vi nå nye salgsmedarbeidere som skal være med å styrke omsetningen for våre nye oppdragsgivere. Søkere må være utadvendt og lærevillige. Les mer »

Ying og Yang

Emblemet i vår logo kalles Yin og yang! Yin er her det jordiske, yang det himmelske prinsipp. De symboliserer to motsatte, komplementære prinsipper som kald – varm, mørk – lys, passiv – aktiv og så videre.Les mer »

Ta kontakt!